Aplikacione Interaktive dhe dinamike per web

Lajme dhe te reja

Versioni i ri i PikaWeb

Sapo perfunduam versionin e ri te PikaWeb.com. Duke perdorur WordPress, ky version eshte nje prove konkrete per nje nga sherbimet tona : Faqe te ndertuara ne WordPress. Tashme...

Lexo me teper

Produkte

DBOptimizer

DBOptimizer eshte nje plugin ndertuar per wordpress i cili mundeson mirembajtjen e bazes se te dhanve MySQL. Ky plugin eshte shume i thjeshte per tu instaluar dhe perdorur....

Lexo me teper

Projekte

WebCMS profesional per biznese

Se fundmi perfunduam nje CMS profesional per faqe biznesi, prezantime, faqe personale etj. Sistemi bazohet ne PHP,Ajax dhe MySQL. Nder sherbimet kryesore qe ky CMS ofron : -...

Lexo me teper

Manuale dhe Guida

Manuali i Perdoruesit per PikaCMS

Manuali i Perdoruesit te PikaCMS Blog Edition ! Ne radhe te pare dua tiu falenderoj per shkarkimin e PikaCMS. Shpresoj qe ky manual tiu ndihmoje sadopak ne perdorimin e PikaCMS...

Lexo me teper